Shoppaileminen on kerrassaan ihanaa! Tällä(kään) kertaa ei tosin tullut ostettua yhtäkään niistä, mitä etukäteen olin suunnitellut (kuten ulkoilupukua ja kunnon hiking-kenkiä), mutta mitäpä tuosta, kun vaatekaappi rikastui monilla ihanilla bilepaidoilla :-). Pitää vissiin ruveta bilettämään vähän ahkerammin. Pitäisköhän aloittaa heti tänään?

Sitten itse aiheeseen:

1. laihdutan väh. 6 kg
Hyvin menee, mutta menköön. Olen päättänyt, että käyn vain kerran viikossa vaa'alla, joten totuus voi aina viikon jälkeen olla tarua ihmeellisempää, mutta yritys on ainakin kova. Onnittelin itseäni, kun kävelin ihan tarkoituksella Prismassa valtaisien karkkilaarien ohi eikä edes tehnyt mässyä mieli.

Yksi ostamistani paidoista on vähän naftinpuoleinen, joten ristin sen tsemppipaidaksi ja herkuttelen ajatukselta, miltä se näyttää mun päällä parin kilon päästä :-).

Kuntoilupuolella on ollut tänään aika hiljaista (vai luetaanko shoppailu kuntoiluksi?) pakkasen vuoksi. Kävin kyllä tallilla (jep, mulla on heppa) ja kestin selässä n. 15 min., kunnes oli pakko luovuttaa, kun alkoi tuntua siltä, että varpaat ja sormet napsuu irtipoikki. Koiran kanssa lähdettiin äsken urheasti lenkille, mutta kun koirankaan tassuparat eivät oikein kestäneet, niin lyhyeksi jäi sekin. No, huomenna paremmalla onnella.

2. käytän hammaslankaa ainakin kolme kertaa viikossa
Huh, välipäivä. Mutta ostin todistetusti valkaisevaa hammastahnaa ihan vain, jotta pääsen nauramaan paskaista naurua ja todistamaan, että ei sellaista olekaan.

3. juon vettä min. 2 joululahjasporttipullollista päivässä
Siis aivan käsittämätöntä. En juonut aamulla vettä ollenkaan ihan tarkoituksella shoppailureissun takia (kahvia tosin join kupillisen) ja olin siitä huolimatta kupla otsassa ihan koko ajan. Nyt on vasta ensimmäinen pullollinen siis menossa tämän päivän osalta ja voin vain kuvitella mitä yöstä mahtaa tulla. Mun kannattaisi varmastikin suosiolla mennä vessaan nukkumaan. Venyyköhän rakko niin, et tämä vessassa juokseminen vähenee joskus? Mut aion sinnitellä nimittäin mulla on välillä niiiiin kamalia suonenvetoja jalkapöydissä ja olen antanut itselleni kertoa, et vedenjuonti voisi auttaa siihenkin (ei ole kiva tunne, kun kesken ajon jalkapöytä käpristyy suurinpiirtein kaksinkerroin).

4. nukun enemmän
Nyt pitää ryhdistäytyä nukkumaanmenon kanssa. Eilenkin venähti turhan pitkäksi. Eihän se näin lomalla haittaa, mutta kun se loma on kutakuinkin loppu ja arki alkaa ihan kohta.

5. ajattelen positiivisemmin
Melkein pitäisi kyllä tänään päästä jonnekin esittelemään niitä mun iki-ihania uusia paitoja! Tai edes yhtä niistä. <3

6. stressaan vähemmän töistä
*hyperventiloi*

7. en mene räjähtäneen näköisenä töihin / nukkumaan meikit naamassa
Hirvittää pelkkä ajatuskin, että maanantaina pitäisi herätä klo 5 ja näyttää hyvältä...

8. näen enemmän rakkaitani
Pöh, mitä tästäkin tulee, kun edes lomalla ei näe rakkaitaan.

9. en ärsyynny niin helposti (varsinkaan rakkaalle äidilleni)
Jes, en hermostunut äidilleni (juttelimme puhelimessa)!! Korjasin tilanteen hermostumalla isälleni. Miten niin suunnattoman rakkaat voi olla niin suunnattoman ärsyttäviä, että tekisi välillä mieli hypätä sillalta??

10. tulen onnelliseksi
*ajattelee sitä yhtä tänään shopattua ihanaa keijukaispaitaa, joka vain odottaa sopivaa tilaisuutta tullakseen ihailluksi*

Nyt takaisin laihdutuksen pariin!